Cosul de cumparaturi

0

Cosul tau de cumparaturi este gol

Inapoi la magazin

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este operat de CH TOTAL CONCEPT DISTRIBUTION SRL. Pe tot parcursul site-ului, termenii „noi”, „ne” și „noastre” se referă la CH TOTAL CONCEPT DISTRIBUTION SRL. CH TOTAL CONCEPT DISTRIBUTION SRL oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site, dumneavoastră, utilizatorul, în baza acceptării dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau cumpărarea unui produs de la noi, vă implicați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligat de următorii termeni și condiții („Termeni de Serviciu”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții suplimentari și politici referite aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de Serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt navigatori, furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de Serviciu înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni de Serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul sau utiliza niciun serviciu. Dacă acești Termeni de Serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este expres limitată la acești Termeni de Serviciu.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de Serviciu. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea actualizărilor și/sau modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. Ei ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre dumneavoastră.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI PENTRU MAGAZINUL ONLINE

Prin acordarea acestor Termeni de Serviciu, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați acordat consimțământul dumneavoastră de a permite oricărui dependent minor al dumneavoastră să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate, nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, încălca nicio lege în jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.

O încălcare sau violare a oricărui termen va duce la o reziliere imediată a serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv și în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dumneavoastră (excluzând informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmiteri pe diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului pe rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact pe site prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru conveniență și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚE, COMPLETITATE ȘI TIMPUL INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile făcute disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar în scopuri de informare generală și nu ar trebui să vă bazați pe el sau să-l utilizați ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta sursele primare, mai precise, mai complete sau mai actuale de informații. Orice încredere în materialul de pe acest site se face pe propriul dumneavoastră risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar în scop de referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați schimbările pe site-ul nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi responsabili față de dumneavoastră sau față de oricare terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu Politica noastră de returnare. Pentru a vizualiza Politica noastră de returnare, vă rugăm să vizitați [LINK CĂTRE POLITICA DE RETURNARE]

Ne-am străduit să afișăm cât mai precis posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul culorii pe monitorul computerului dumneavoastră va fi precis.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept pe o bază individuală. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care le oferim. Toate descrierile ale produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare, la discreția exclusivă a noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru oricare produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricărui produs, serviciu, informație sau alt material achiziționat sau obținut de dumneavoastră va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori în Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILOR DESPRE CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră exclusivă, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzile care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizate în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră exclusivă, par să fie plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziții și cont pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dumneavoastră de e-mail și numerele de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dumneavoastră și să vă contactăm atunci când este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente terțe asupra cărora nu le monitorizăm, nu avem niciun control și nu avem nicio contribuție.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere derivată din sau legată de utilizarea dumneavoastră a instrumentelor opționale terțe.

Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin site se face în întregime pe propria dumneavoastră răspundere și discreție, iar dumneavoastră ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat și de acord cu termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

De asemenea, putem, în viitor, să oferim noi Servicii și/sau funcționalități noi prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și/sau Servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de Serviciu.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI DE LA TERȚI

Anumit conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Linkurile către terțe părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale acestora.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daună legată de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror altor tranzacții realizate în legătură cu site-urile web ale terților. Vă rugăm să verificați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă implica în orice tranzacție. Reclamațiile, revendicările, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui adresate direct terților.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII UTILIZATORI, FEEDBACK ȘI ALTE TRANSMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite transmiteri specifice (de exemplu, participări la concursuri) sau fără o cerere din partea noastră trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv "comentarii"), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți. Nu suntem și nu vom avea nicio obligație (1) de a menține confidențialitatea oricărui comentariu; (2) de a plăti compensații pentru orice comentariu; sau (3) de a răspunde la orice comentariu.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl considerăm, în discreția noastră exclusivă, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți sau acești Termeni de Serviciu.

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturi de autor, marcă înregistrată, confidențialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Vă mai angajați că comentariile dvs. nu vor conține materiale defăimătoare sau altfel ilegale, abuzive sau obscene, sau orice virus informatic sau alt tip de software rău intenționat care ar putea afecta în orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva sau să ne inducți sau să induceți în eroare pe noi sau pe terțe părți cu privire la originea oricărui comentariu. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și pentru exactitatea lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu avem nicio răspundere pentru niciun comentariu postat de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Predarea informațiilor personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de Confidențialitate. Pentru a consulta Politica noastră de Confidențialitate, vă rugăm să accesați [LINK LA POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE].

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITUDINI ȘI OMITERI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot viza descrierile de produse, prețuri, promoții, oferte, costuri de transport pentru produse, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informațiile sau a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe oricare alt site web asociat este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).

Nu avem nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe oricare alt site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată specificată pentru actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe oricare alt site web asociat nu trebuie interpretată că indică faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe oricare alt site web asociat au fost modificate sau actualizate.

 

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii de Serviciu, vă este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în scopuri ilegale; (b) pentru a solicita altora să efectueze sau să participe la acte ilegale; (c) pentru a încălca reglementările, normele, legile sau ordonanțele internaționale, federale, provinciale sau statale; (d) pentru a încălca sau a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, răni, defăima, calomnia, denigra, intimida sau discrimina pe baza genului, orientării sexuale, religiei, etniei, rasei, vârstei, originii naționale sau dizabilității; (f) pentru a furniza informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malicios care va sau ar putea fi folosit în orice mod care va afecta funcționalitatea sau operația Serviciului sau a oricărui site web asociat, a altor site-uri web sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a face spam, pescuit, farm, pretext, spider, crawling sau scraping; (j) în scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, a altor site-uri web sau ale Internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat în cazul încălcării oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚARE LA GARANȚII; LIMITARE DE RĂSPUNDERE

Nu garantăm, reprezentăm sau asigurăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi precise sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anula serviciul în orice moment, fără notificare către dvs.

Sunteți de acord expres că utilizarea dvs. a serviciului, sau incapacitatea dvs. de a utiliza serviciul, este la propriul dvs. risc. Serviciul și toate produsele și serviciile furnizate dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția cazului în care afirmăm expres) furnizate „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.

În niciun caz CH TOTAL CONCEPT DISTRIBUTION SRL, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi responsabili pentru niciun prejudiciu, pierdere, cerere sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau consecințiale de orice fel, inclusiv, fără limitare, pierderile de profituri, pierderea veniturilor, economiile pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice daune similare, fie că se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, rezultând din utilizarea serviciului sau a oricărui produs procurat utilizând serviciul, sau din orice altă pretenție legată în orice fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus altfel la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă ați fost informați de posibilitatea lor.

Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - INDEMNIZARE

Vă angajați să ne despăgubiți, să ne apărați și să ne eliberați de orice daune sau cereri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte datorită sau rezultând din încălcarea dvs. a acestor Termeni de Serviciu sau a documentelor pe care le includ prin referință sau din încălcarea dvs. a oricărei legi sau drepturile unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care oricare prevedere a acestor Termeni de Serviciu este considerată a fi ilegală, nulă sau neexecutabilă, acea prevedere va fi totuși executabilă în măsura cea mai largă permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată a fi eliminată din acești Termeni de Serviciu, această determinare nefiind în detrimentul valabilității și executabilității celorlalte prevederi rămase. Funcționează cu Shopify www.shopify.com

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETARE

Obligațiile și răspunderile părților create înainte de data încetării vor supraviețui încetării acestui acord în toate scopurile.

Acești Termeni de Serviciu sunt valabili până la și cu excepția cazului în care sunt întrerupți de dvs. sau de noi. Puteți întrerupe acești Termeni de Serviciu în orice moment notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, în judecata noastră exclusivă, nu respectați sau avem suspiciuni că nu ați respectat oricare dintre termenii sau prevederile acestor Termeni de Serviciu, putem, de asemenea, să încheiem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate până la data încetării; și/sau putem, în consecință, să vă refuzăm accesul la Serviciile noastre (sau la oricare parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ACORDUL INTEGRAL

Nemulțumirea noastră de a exercita sau a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de Serviciu nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Acești Termeni de Serviciu și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie acordul și înțelegerea integrală între dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau concomitente, fie orale, fie scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor de Serviciu). Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni de Serviciu nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat documentul.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de Serviciu și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru pentru eventuale modificări. Utilizarea continuă a site-ului nostru sau accesarea Serviciului după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de Serviciu constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebări cu privire la Termenii de Serviciu ar trebui trimise la adresa contact@cosmetichouse.ro. Informațiile noastre de contact sunt afișate mai jos: COSMETIC HOUSE tel.: 0730997531/0314252103, adresa de e-mail: contact@cosmetichouse.ro [INSERȚI NUMĂRUL DE ÎNREGISTRARE AL FIRMEI] [INSERȚI NUMĂRUL DE TVA]